loading ...
UTAZÁSTERVEZŐ
ÚTICÉLOK
 
A hét ajánlata
MÉDIA
Utoljára feltöltött kép
tovább a képekhez
A hét fotója
még több ajánlott kép
FOGLALÁS
Szállást vagy programajánlatot keresel, de nem tudsz dönteni? Szeretnéd megtudni hol vannak még szabad szálláshelyek! Ne vesztegesd az idődet, fordulj hozzánk bizalommal!
Kérj ajánlatot egyszerre több szállásadótól (max. 6)
Kérj kötetlen ajánlatot irodánktól
ro hu en de ×
Organic Herb Garden

Organic Herb Garden

A “SzentÁbrahámi” gyógynövényes termékek a Kárpát-medence legmagasabb minőségű luxuskivitelezésű  kézműves teái, fűszerei és gyógyhatású készítményei.

Az életerőt és egészséget árasztó portékák egy igazi székely család munkájából, az élet és a természet iránt érzett tiszteletéből és hálájából erednek. Munkánk, életfilozófiánk, szeretetünk sugárzik minden teafű- és fűszercsomagban.

Szentábrahámon, egy csodálatos háromszáz éves nemesi kúria egyhektárnyi kertjében teremnek az illatokban, színekben pompázó gyógy- és fűszernövények. A bió-átminősítés alatt levő kertünket két kezi munkával tartjuk gyommentesen, a talajt pedig saját komposzttal és háztáji trágyával dúsítjuk. A termést kézzel szüreteljük, saját magunk által fejlesztett, a nap melegével működő szárítókban szárítjuk, tisztítjuk, majd kézzel csomagoljuk. A gyógynövények levelei és virágai egészben, szármentesen kerülnek becsomagolásra, így maximális a hatóanyagtartalmuk.  Teakeverékeinket a gyógynövények hatóereje szerint válogattuk össze, úgy, hogy íz-, illat- és színvilágban is különlegesek legyenek. Termékeink semmiféle adalékanyagot nem tartalmaznak, kizárólag fűszer- és gyógynövény az alapanyaguk. Fűszerkeverékeink erdélyi uri családok receptjeiből ihletődnek, és nem csupán ízesítenek, de gyógyhatásuk is van, hiszen olyan gyógy- és fűszernövényeket
lorem ipsum
lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor
lorem ipsum
×

loading ...